Asiakkaat

Tunnemme asiakkaamme ja heidän tarpeensa. Tuloksena syntyy kokonaisuus, joka on enemmän kuin osiensa summa.

 

Asiakkaitamme ovat mm.


Asiakkaamme kertovat

Hannele teki meille yritystämme perustettaessa perustamispaperit. Meillä on kansainvälinen yritys ja tähän liittyen meillä oli erityisiä kysymyksiä. Hannele ehdotti meille hyviä ratkaisuja, joita emme olisi osanneet itse ajatella. Hektisen tilanteemme vuoksi valitsimme mallin, missä työskentely tapahtui aloituspalaverin jälkeen verkossa – asiat hoituivat siten oikein soljuvasti. Suosittelen lämpimästi Hannelea kun etsitte juristia, joka tekee työtään ammattitaidolla ja ihmisläheisellä otteella. 🙂

Elina Cerell | iluut Oy

Voin lämpimästi suositella Villa Lexin palveluita konsultointi- ja sovelluskehityspalveluita tuottaville yrityksille.

Jani Palmu | Justin Group Oy

Uudelle aloittavalle yritykselle Estaff Oy:lle tarvitiin erilaisia sopimuksia ja YritysHelsingistä meille suositeltiin Villa Lexia. Otimme yhteyttä Villa Lexiin ja saimme kaikki tarvitsevat sopimuksemme juuri niin kuin halusimme ja sovitun ajan sisällä (sopimuksen työtekijöille ja yrityksille+ asiakassopimuksemme). Yhteistyö Hannelen kanssa sujui alusta asti. Olen hyvin tyytyväinen yhteistyöhön ja tarvittaessa käytän taas Villa Lexin palvelua.

Rainer Kruusement | Estaff Oy

Hannele Korhonen toimii meille joustavana ulkoistettuna juristina, toimien juridisena tukena ydinliiketoimintamme sopimuksissa kun lisäresurssit ovat tarpeen. Hän työskentelee sekä suoraan liiketoimintavastaavien että legal-tiimin kanssa. Hänen syvällisen toimialakokemuksensa, monimutkaisten sopimusprosessien ymmärryksensä sekä aidon liiketoimintalähtöisen lähestymistapansa ansiosta hän on ollut arvokas lisä tiimiimme. Hannele on huolellinen ja nopeasti ajatteleva ammattilainen, jonka kanssa on aina mukava työskennellä. On vaikea löytää kumppaneita, joille voit uskoa ydinliiketoiminnan sopimuksia, mutta Hannelen kanssa tiedämme, että juridinen tuki on osaavissa käsissä. Voimme lämpimästi suositella hänen työtään yhtiöille, jotka tarvitsevat lisäarvoa tuottavaa jurista tukea.

General Counsel | Kansainvälinen sopimusvalmistuspalveluja tarjoava yhtiö, joka työllistää 3500 työntekijää globaalisti