Hannele Korhonen – kaikki juristit eivät ole samasta puusta veistettyjä

Hannele Korhonen perusti Villa Lex Oy:n vuonna 2012. Hänellä on yli 15 vuoden kokemus juristin tehtävistä eri alojen yrityksissä.

Hannele on ennen kaikkea kehittäjä ja muutosten toteuttaja. Hän on ollut käynnistämässä uusia liiketoimintoja ja purkamassa vanhoja sekä muuttamassa toimintatapoja niin suurissa kuin pienissäkin prosesseissa. Kaikki muutokset eivät ole kivuttomia, mutta yhdessä asiat saadaan yleensä kääntymään parhain päin.

Hannele on erikoistunut sopimusoikeuteen, finanssialan juridiikkaan sekä yhtiö- ja työoikeuteen. Lisäksi hän on sopimusvalmistuksen sopimusten asiantuntija. Hannele palvelee yrityksiä aina start-upeista pörssiyhtiöihin kotimaassa ja ulkomailla.

Erityisen lähellä hänen sydäntään ovat pienyrittäjien ja aloittavien yrittäjien asiat. Heitä voimme auttaa lakipalveluilla aivan konkreettisesti eteenpäin.

  • Oikeustieteen maisteri (OTM) (Helsingin yliopisto 2000)
  • Lupalakimies (luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja)
  • Kauppatieteiden kandidaatti (KTK) (Jyväskylän yliopisto 2009)

 

Kokemus liike-elämästä antaa lakipalveluille kontekstia

Lakipalveluissa pelkkä pykälien ymmärrys ei riitä. Uudistuminen ja oman ammattitaidon kehittäminen on välttämätöntä – ja Hannelelle intohimo.

Laajojen kokonaisuuksien hallinta vaatii myös liike-elämän tuntemusta. Hannele onkin opiskellut Jyväskylän yliopistossa johtamista ja aikuiskasvatusta sekä toiminut eri toimialoilla vastuutehtävissä, kuten hallituksissa ja johtoryhmissä.

Olen sarjayrittäjä, koska yrittämisessä minulle tärkeintä on vapaus palvella asiakkaita omien arvojeni ja periaatteideni mukaan. Arvomaailmani ohjaa valintojani juristina joka päivä.

Hannele Korhonen | Villa Lex

Villa Lexin perustaja, yrittäjä ja lakimies
Villa Lexin perustaja, yrittäjä ja lakimies