icon-shakeSopimukset ovat olennainen osa kaikkea liiketoimintaa. Villa Lexin palvelut auttavat sinua tekemään parempia sopimuksia. Hyvillä sopimuksilla säästetään aikaa ja rahaa, vältetään ongelmia ja sovitaan riitatilanteet.

Laadimme puolestasi aloittavan yrityksen sopimukset, kuten kauppakirjat, osakassopimukset, yhteistyösopimukset, agentuuri- ja jälleenmyyntisopimukset, sopimusvalmistuksen sopimukset (EMS), lisenssisopimukset, rahoitussopimukset, salassapitosopimukset, yhteistyösopimukset sekä myynti- ja ostosopimukset. Laadimme myös toimintaasi räätälöityjä sopimuspohjia, mallisopimuksia ja vakioehtoja sekä rakennamme tarvittaessa koko tarvitsemasi sopimusketjun.

Sopimusjuridiikan palveluihimme kuuluu sopimushuolto, joka tarkoittaa olemassa olevien sopimusten tehokasta ”terveystarkastusta”. Käymme läpi yrityksesi sopimukset, annamme niistä asiantuntija-arviot ja ehdotamme tarvittaessa muutoksia. Samalla saat tärkeää tietoa sopimusten tekemisestä, vastuista ja riskeistä sekä kehität omaa sopimusten lukutaitoasi.

Kysy lisää sopimusoikeudellisista palveluistamme!