Villa Lex on erikoistunut auttamaan pieniä ja suuria yrityksiä sopimusjuridiikassa, yhtiö- ja työoikeuden kysymyksissä sekä rahoitusalalla. Lakipalvelumme tukevat liiketoimintaasi sen eri vaiheissa ja auttavat hallitsemaan riskejä.

Miten lakipalveluja ostetaan?

Voit pyytää meiltä juridista neuvontaa tarpeen mukaan. Yhteistyön aluksi me kuuntelemme sinua. Sitten kerromme havainnollisesti eri vaihtoehdoista, ja yhdessä löydämme tilanteeseesi sopivimman toimintatavan ja palvelun.

Lakipalvelujen ostaminen ei ole vaikeaa!

 

Tutustu erilaisiin yhteistyövaihtoehtoihin:

Juridinen neuvonta

JURIDINEN NEUVONTA

Tarvitsetko neuvontaa yksittäiseen juridiseen kysymykseen? Soita tai lähetä sähköpostia, niin sovimme tapaamisen tai puhelinajan.

Vaikka kyse olisi lyhyestä puhelinneuvonnasta, saat aina tuntiperustaisen kustannusarvion ja selkeän suunnitelman työn toteutuksesta. Juridinen neuvonta onnistuu kaikkialla Suomessa.

Sopimus, projekti tai hanke

SOPIMUS, PROJEKTI TAI HANKE

Tarvitsetko juristin apua sopimuksen laatimisessa tai projektissa? Villa Lex palvelee sinua joustavasti yksittäisissä projekteissa ja hankkeissa, kuten sopimusneuvotteluissa tai rahoituskierroksen aikana.

Yhteistyöstä voidaan sopia puhelimitse tai sähköpostilla, mutta tapaaminen on usein tehokkain tapa tutustua toisiimme paremmin. Saat projektiyhteistyöstä aina tarkan kustannusarvion ja aikataulun.

Lakiasioiden kumppani

LAKIASIOIDEN KUMPPANI

Etsitkö luottojuristia tai pysyvää kumppania lakipalvelujen ulkoistamiseen? Luottojuristi tarjoaa juridista tukea ja sitoutuu liiketoimintasi kehittämiseen pitkäjänteisesti. Tiivis yhteistyö onnistuu myös etänä ja lyhyelläkin varoitusajalla. Voimme vahvistaa myös olemassa olevaa lakitiimiä tai toimia freelancer-juristina.

Luottojuristi- tai ulkoistuspalvelut aloitetaan usein workshopilla, jolloin saamme mahdollisuuden tutustua toisiimme ja keskustella yhteistyön tavoitteista. Samalla sovimme hinnoista ja teemme tarkkaan jäsennetyn vuosisuunnitelman.

 

Mitä lakipalvelut maksavat?

Lakipalvelujen ei pitäisi olla mystisiä, vaan helppoja hallita ja ostaa. Siksi hinnoittelumme on läpinäkyvää. Lakipalvelumme muotoillaan aina sinun tarpeittesi mukaan, etkä maksa mistään turhasta. Saat aina tarkan kustannusarvion ja selkeän suunnitelman työn toteutuksesta.

Villa Lex on mukana NewCo Helsingin Kasvuvalmennus-palveluntarjoajapoolissa. Villa Lexin palveluita voi ostaa myös Tekesin innovaatiosetelillä.